Vrijwilligers

Het hele weekend staat vol met activiteiten waarbij cultuur, vastenaovend en sfeer met elkaar worden gemengd. Tijdens het weekend willen we graag de buitendorpse gasten ons gevoel van Gekke Moandaag laten ervaren.

Wil jij als vrijwilliger deel uitmaken van dit weekend, meld je dan nu via onderstaand formulier aan. Zijn jullie met een groep van meer dan 5 personen, laat dan enkel de contactpersoon dit formulier invullen en geef bij het opmerkingenveld door dat jullie een groep vormen en met hoeveel jullie zijn. Wij zullen jullie contactpersoon vervolgens benaderen.

Ps. genoemde tijden zijn indicatief, het kan zijn dat hierin nog wijzigingen komen. 

Mijn gegevens

Bovenstaande gegevens hebben we nodig voor de communicatie en je geboortedatum ter controle van wetgeving (denk bv hierbij aan uitgifte alcohol)
Wilt u zich met een groep aanmelden voor bepaalde werkzaamheden, geef dit svp aan bij de opmerkingen, dan kunnen we samen kijken naar de juiste invulling.
Vooraf- tijdens - na afloop van de festiviteiten hebben we ook voldoende vrijwilligers nodig. Geef hieronder aan welke voorkeur(en) je hebt en vooral ook wanneer je kunt.

Opbouw- en Afbouwwerkzaamheden
Evenementen weekend